AKTUELNO

Otkrila da li njoj i njenom izabraniku teško padaju dani koje provode u izolaciji!

Popularna pevačica Mia Borisavljević sa partnerom Bojanom Grujićem i njihovom ćerkom Emom dane tokom vanrednog stanja provodi u rodnom Valjevu. Mia kaže da je njenoj ćerki neobično što toliko vremena provodi sa roditeljima.

- Ona je sada u šoku, roditelji 24 sata sa njom. To su neke dobre strane ove izolacije. Bitno je da detetu nije dosadno u ovakvim okolostima i da ne pamti ovo po nekoj lošoj atmosferi i da joj ne ostanu traumatični ožiljci. Mi smo se odmah makli ovde u Valjevo. Ovde imamo dvorište, za Emu je to lepo opremljeno. Ima ljuljaške, klackalice, trambolinu. Kad imaš mogućnost da izlaziš svaki dan, a da poštuješ pravila izolacije mnogo je drugačije, nego sedenje u stanu. Animiramo je i na druge načine, osim što je izvodimo u dvorište sa njom vežbamo pesmice, slažemo sagalice, pričamo pričice, kupamo lutke... - ispričala je Mia u jednoj emisiji.

View this post on Instagram

Why not? @why_not_collection 📍

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

Psiholozi upozoravaju da se parovi u izolaciji češće svađaju i da treba o tome voditi računa, ali Mia i Bojan nemaju ovaj problem.

- Bojan i ja se ne svađamo ni oko čega posebno. Ne mogu da se setim poslednje moje i Bojanove svađe. Mogu reći da se jako slabo svađamo - iskrena je bila Mia po ovom pitanju.

Foto: E-Stock

Autor: M.K.

#Mia Borisavljević

<
'