AKTUELNO

Njihova svađa ne jenjava!

Anabela Atijas otrčala je nakon rasprave sa Gagijem Đoganijem u sobu, uplakana. Za njom je pošla i ćerka Luna Đogani, na koju je Anabela bila besna, jer je nije zaštitila od Gagija.

Foto: TV Pink Printscreen

Zlo si, takva si rođena! Jeste, oženio sam te i imamo decu, ali si rođena zla! Dokle će da se d*ka nad nama ovde - dobacio je Gagi iz dnevne sobe.
Mene boli što me udara na decu! - kukala je Anabela.
Što plačeš? - upitala je Luna.
Ako ne znaš zašto plačem, skloni se od mene, pusti Ivu da me teši, Mateju, koji me teše. Mene povredi rečenica - odbrusila joj je majka.
Ti hoćeš ovo, da li imaš razlog? Ti sve ovo hoćeš! Da nećeš, ti bi ćutala, ja kada neću, ja ćutim, a onda dođeš i osećaš se loše. Šta hoćeš, da se svađam, ne razumem? Ako hoćeš da se svađaš, onda budi jaka, nemoj onda da plačeš! - izjavila je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba mi tvoja podrška, ako vidiš da umrem, pravi se luda, ti bi volela da sam mrtva! Plakaću svaki dan po sto puta, ako ja hoću! Skloni se od mene! - nastavila je Anabela.
Treba živeti sa ovakvom budalom, zbog ovoga sam i otišao iz braka! Treba trpeti ovakvu ženu! - dobaciovao je Gagi i dalje.
Hoćeš li se ugasiti? Ugasi se zbog mene! - povikala je Luna.
Nek se nosi ona u p*zdu materinu, ne može ona da dira moje roditelje, ti znaš šta su moji roditelji! Ne može! - odbrusio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-rilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'