AKTUELNO

Više neće da se meša.

U emisiji "Pitanja gledalaca" Luna Đogani izjavila je kako se oseća usamljeno, kao i da su se Marko Miljković i ona udaljili u poslednje vreme. Zatim je ustao Marko i rekao da smatra da to nije tako, pa poručio Luni da je na dnu sa svojim roditeljima. Onda je došlo i do nove svađe Marka i Anabele.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ne zna da se izdigne iz situacije. Njoj je lakše da padne u krevet. To što je rekla da smo se udaljili, to može da priča u svoje lično ime. I te kako joj ugađam, ali primećujem da ne mogu da dođem i doprem do nje. Ona je kao mumija, ne znam šta da radim. Nema veze. Danas sam se tako postavio, miran sam, lagan sam, radim šta mi se radi. Sinoć mi je obećala da će da ustane u pola 1, mi smo se probudili u 1. Odmah je krenula da mi zamera što joj ne dajem pažnju, do malopre je došlo do toga da mi kaže da sam ja g*vno. Ona se spusti u fekalije, jednostavno ona dole pripada izgleda, kad ne ume da se izdigne. Biću malo sebičniji. Reši problem sa roditeljima, ako misliš da se izdigneš. Ako ne misliš, idi dole u mulj sa njima - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si zadovoljan i srećan, ja nisam. Ne izgledam tako. Daleko sam od toga. - izjavila je Luna.
Ja stvarno neću da privhatim krivicu. Ja napolju nisam bila sa njima u krevetu i nije fer da ispada da je njen jedini problem taj što sam ja ušla u Zadrugu. To njih dvoje stalno nabacuju - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Reši problem sa svojom ćerkom, reši problem sa svojom mamom. Prestani da mene više uvlačiš - urlao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'