AKTUELNO

Ove godine praznik provode u Beogradu.

I dok je pevačica Jelena Kostov svake godine do sada najveći hrićanski praznik Vaskrs provodila van Beograda sa svojim roditeljima u Dimitrovgradu ili porodicom njenog supruga u Nišu, ove godine je sve drugačije, budući da je na snazi vanredno stanje usled epidemije koronavirusa. Jelena nam je pokazala kakva atmosfera vlada u njenom domu na Veliki petak, a ove godine joj prvi put u farbanju jaja pomaže trogodišnji naslednik Milija.

Video: Privatna arhiva

Video: Privatna arhiva

- Uskrs je oduvek pored Božića bio najvažniji praznik u mojoj porodici. Tako je i sada u našoj trenutno tročlanoj porodici. Divnim i tradicionalnim, a važnim uskršnjim običajima suprug i ja sada učimo i našeg sina, koji mi je ove godine prvi put pomagao oko farbanja jaja - kaže Jelena za Pink.rs i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

Video: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Posebno se radujemo farbanju jaja, kao i uskršnjem dekorisanju. Ovako važni praznici nas i okupljaju, pa je to naravno posebna čar - rekla je pevačica za Pink.rs i dodala:

Foto: Privatna arhiva

- Ove godine moj sin, suprug i ja ćemo Uskrs proslaviti kod kuće. Bože zdravlja, porodična okupljanja nas svakako očekuju kada se sve ovo završi. Dragi dobri ljudi, ostajte mi zdravi! Hristos vaskrse! Srećan Uskrs! - poručila je za naš portal Jelena.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M.K.

#Jelena Kostov

<
'