AKTUELNO

I ovog petka će vas talentovani mališani svojim nastupima raspametiti.

Omiljeno muzičko takmičenje čitave nacije, a i šire  "Pinkove zvezdice" i ovog petka će svima biti omiljena večernja zabava uz najtalentovanije mališane u regionu.  I večeras će se mališani potruditi da svojim pevanjem, ali i scenskim nastupima ostave članove stručnog žirija bez daha i obezbede sebi mesto u sedmom krugu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako takmičenje odmiče, kandidati su sve bolji, a s obzirom na to da su im se na sceni pridružili i plesači, svaki nastup može da parira nastupima svetskih zvezda.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena Tomašević, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Sergej Ćetković i Sale Cvetković već nekoliko emisija unazad imaju veoma težak zadatak jer sada nijanse odlučuju o tome ko će proći u naredni krug.

Foto: TvPink Printscreen

Najmlađa takmičarka Jovana Radonić i ovog puta žiri će nasmejati do suza, a na društvenoj mreži Instagram Jovanina publika je imala priliku da vidi kako izgledaju poslednje pripreme pred nastup.

Foto: TvPink Printscreen

Prošlogodišnja učesnica "Pinkovih zvezdica" Darija Vračević u bekstejdžu je pomogla Jovani da se raspeva i zablista na sceni.

Ne propustite novu epizodu najgledanijeg muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezdice'' večeras od 22 časa na televiziji Pink.

Autor: J. V.

#Goca Tržan

#Jovana Radonić

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Sale Cvetković Tropico

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#emisija

'