AKTUELNO

Zbog svakodnevnog haosa kroz koji u "Zadruzi" Anabela Atijas prolazi s bivšim mužem Gagijem Đoganijem, ćerkom Lunom i njenim dečkom Markom Miljkovićem, rešila je da se oglasi njena majka Jadranka Polutak.

I ovaj put "na tapetu" bio joj je bivši zet, po kojem je žestoko oplela i istakla da su zadrugari, ali i gledaoci, tek sada videli njegovo pravo lice, te da je njegovo ponašanje do Anabelinog ulaska "bila maska".

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Gazmen Đogani konačno počinje da puca po šavovima i da ruši imaginarnu sliku o sebi koju je stvorio tokom prethodnih meseci rijalitija! Lik dobrice, koji se ne zamera nikome, dobroćudan... Kad popije na žurki postaje zabavni šmeker, staloženog glasa diskutuje, bez da ima svoj stav! Dolaskom Anabele polako padaju maske Gagija, Marka i Lune - kaže Jadranka i dodaje:

- Gagi, Gagi... Pokušao si da odglumiš pokajanje za nasilje koje si vršio nad Anabelom dok ste bili u braku, ali sve je to bilo kratkog daha. Zaboleli su te Anabelini procenti, 87% impozantna cigra, i tu pade maska! Vrati se, Gagi, u svoje prirodno stanje! Tu nastaje urlanje na Anabelu, glasom koji zadrugari nisu imali priliku da čuju za svo vreme druženja sa Gagijem! Lažno izvinjenje ode u istoriju! Salve uvredljivih reči, monstruoznih laži, optužbi na račun bivše supruge da je loša majka, a zaboravio da je samo pre nekoliko dana lično on demantovao Miljkovića koji je nastojao da na taj načinpovredi Anabelu.

Foto: TV Pink Printscreen/Privatna arhiva

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Jadranka Polutak

#Marko Miljković

#Zadruga

<
'