AKTUELNO

Marina je dobila svih pet glasova ali i nekoliko saveta od članova žirija.

Marina Stanković iz Beograda se u večerašnjoj emisiji "Pinkove zvezdice" prvo predstavila Adilovim hitom "Vidim nas". Ova takmičarka je dobila četiri stolice posle prve pesme.

Foto: TvPink Printscreen

Za svoj drugi nastup, Marina je odabrala hit Zdravka Čolića "Ti možeš sve", verziju koju je prepevala Marija Šerifović. Ona je dobila glas i od Goce Tržan i sa svih pet sebi obezbedila mesto u sedmom krugu.

Sve vreme sam razmišljala da li da ostanem dole, da li je za tvoj psihološki profil bolje da te kaznim pa da se opustiš, ili da se podignem. Pevaš stegnuto i sa pola energije. Pevaš za stolice, a ne za svoju dušu. Ti si svoje srce zatvorila i moraš to da promeniš. Bila si mnogo bolja u drugoj pesmi nego u prvoj - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Marinin mlađi brat Ljuba joj se pridružio na sceni a zatim je on zapevao.

Foto: TvPink Printscreen

- On neka ti bude primer, uzeo je mikrfon i bez imalo treme otpevao. Pevaj, jer imaš to u sebi, samo time možeš da pridobiješ publiku, a mi nismo ni važni - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ako bih mogla da ti dam neki savet, da pogledaš ovu drugu pesmu kada je David pevao prošli krug. Moraš da oplemeniš svaki svoj ton. Pažljivije moraš da napraviš interpretaciju kod kuće i onda nam to doneseš drugačije ovde - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Marina Stanković

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'