AKTUELNO

Za praznik je navikao da je sa porodicom na okupu, ali ove godine je sve drugačije.

Poznati modni dizajner Mladen Milivojević Baron za Pink.rs otvorio je vrata svog luksuznog kaštela u Novom Sadu i pokazao nam kako on ove godine provodi najveći hrišćanski praznik Vaskrs. I dok obično ovaj praznik obeležava sa porodicom, ovog puta je sve drugačije zbog vanredne situacije u zemlji usled epidemije koronavirusa. U svom raju ovog puta uživa sam, a kako ističe, Vaskrs je za njega veoma važan praznik.

- Vaskrs za mene i moju porodicu predstavlja vrlo važan praznik i tada smo uvek svi na okupu, ali ove godine sve je drugačije! U svakom slučaju, ne treba da klonemo duhom, već da samodisciplinom pokušamo da se izborimo sa ovom pošasti koja je zadesila ceo svet - kaže Mladen i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Ovaj Vaskrs provodim u Baron kaštelu koji se nalazi u ribarskom naselju u Novom Sadu, na samom Dunavu, koji inače sluzi za brojne proslave, svadbe, ali i za moja druženja sa prijateljima! Kada sve ovo prođe, obećao sam im da ćemo kraj bazena u velepnom dvorištu napraviti veliki parti - kaže Baron i orkriva kakva sećanja iz detinjstva nosi na ovaj praznik.

Foto: Pink.rs

- Nosim jako lepa sećanja na detinjstvo i na Vaskrs! Farbanje jaja, dekoracija porodične trpeze, kao i takmičenje nas dece u tucanju jajima samo su neki momenti koje pamtim - otkriva modni kreator, a na pitanje da li posle ovoga možemo očekivati i neku modnu reviju i predstavljanje nove kolekcije haljina, venčanica kao i predivnih muških odela po kojima je prepoznatljivi i u Srbiji i u svetu, on kaže:

Foto: Pink.rs

- Naravno! Već uveliko u ovim danima kada smo izolovani, sedim, kreiram, maštarim! Možda baš iz svega toga proistekne nešto najbolje što sam do sada radio kada je reč o modnoj industriji - Vojvodina i reka kao večna inspiracija, a revija će se baš desiti ovde u Baron Kaštelu na prelepom Dunavu.

Autor: Pink.rs

#Mladen Baron

<
'