AKTUELNO

Ne smiruju se!

Voditelj Milan Milošević je i ove srede ušao u "Zadrugu", kako bi zadrugarima čitao pitanja vernog milionskog auditorijuma, koji svakodnevno prati dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima. Jedno od pitanja stiglo je i za Lunu Đogani, Gagija Đoganija i Marka Miljkovića. Pre toga je Luna prebacila preko stola indirektno Marku razgovarajući sa Gagijem.

Sve se promenilo. Ne primam se ja na ostale, nego na njega. Sve daje. Sad neće da me ženi. Boli me. Žele mu dobro Zorica Marković i svi... - prebacivala je Luna, a onda se obratio Milan:
Zašto ućutkujete Anabelu, čega se plašite - glasilo je pitanje za njih troje.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo neka se ne meša. Zna Anabela neke stvari, ali je neke preuveličala. Vidim da je upućena u neke stvari, ali je preuveličano. Da li je to Luna preuveličala kada je prenosila, ali jeste preuveličano - ispričao je Marko.
Ja sam gošća, ne borim se za plasman. Što se mene tiče: "Gledaoci...". Neću da se izražavam, ali znate šta mislim. Meni fanovi ne trebaju. Ne foliram se zarad rijalitija. To je šta ću da kažem - rekla je Luna.
Ne plašim se ni ja za plasman, samo se plašim da nas ne tuče i za svoje dete, plašim se blama, sramote i što Anabela hoće da nas zgazi - besneo je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo si kontradiktoran, nagovarao si Lunu da ide kući. Ti si govorio da ima nešto u vazduhu između Jelene i Marka. Nemoj na nas da svaljuješ krivicu - zamerila je Zorica Marković, koja je nastavila da raskrinkava Đoganija.
Ćao, ne vidim vas. To za vazduh sam rekao pre nego što je ušla Luna. Nisam znao da Luna ima još emocija - pravdao se Gagi nevešto.
Sedi, sve si rekao - dobacio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'