AKTUELNO

Ovaj takmičar je oduševio članove žirija i podstakao ih na razmišljanje.

Treća grupa večeras je bila još jedna muška grupa, a prvi se predstavio se Nikola Anđelković iz Kruševca. On je otpevao "Ja ništa više nemam" od Harisa Džinovića.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam šta da kažem, nisam znala ko peva ovu pesmu. Sramota me, iskreno. Dosta si falširao. Dečko ne bi došao do ovde da nije dobro pevao, ali ovo mu nije bio dan - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Činjenica je da nije bilo baš dobro. Verovatno je i ovo čekanje učinilo svoje. Nije baš najsrećniji odabir pesme - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se svidelo, iskreno! Familija! Vidi se da je premoren i trema, ali sam prezadovoljan kako je otpevao - rekao je Đani.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Nikole, na sceni "Pinkovih zvezda" se predstavio Filip Milićević sa pesmom Sinana Sakića "Da se opet rodim".

Foto: TvPink Printscreen

- Meni se ovo dopalo, izuzetno! Dobro si ti to otpevao! Ne bih ni u jednom trenutku pomislio da je to Sinanova pesma, doneo si na svoj način, sjajno - rekao je Šaban Šaulić.

Meni se baš dopalo! Nikad ne bih rekla da to peva Sinan. Sinan ubija kako peva, ali ti si ovo otpevao boemski i gradski, kao prava Pinkova zvezda - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Ako budeš snimao album, samo ovakav fazon. Ovo ti stoji, fenomenalno. Kao ja si, to je to. Volim takav način pevanja i to je to - rekao je Đani.

- Podsetio si me na Zoricu Brunclik sad. "Najlepši si kao ja, najlepše pevaš kao ja, imaš najbolje pamćenje kao ja". Tako je i Đani večeras kao ministarka - rekla je Maja.

Autor: J. V.

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#emisija

'