AKTUELNO

Njegove kolege se i dalje sa suzama u očima prisećaju preminulog glumca.

Prerani odlazak Marinka Madžgalja u 37. godini, ostavio je tog 26. marta 2016. godine, celu Srbiju u šoku.

Foto: Andrej Nihil

Njegove kolege i danas sa suzama u očima govore o ovom talentovanom glumcu, a među njima je i Dara Džokić.

Foto: Printscreen

- Bio je tako mlad, talentovan i voljen. On je u Ateljeu 212 bio jedan od najomiljenijih kolega. Još ne možemo da prihvatimo da ga više nema. Pominjemo ga svakodnevno. Užasan gubitak. Mnogo mi je teško - rekla je Dara.

Ni Branislav Lečić nikada neće zaboraviti Marinkov osmeh i optimizam.

Foto: YouTube screenshot

- Sećanje na njega veoma boli zato što je oduvek bio divan, nasmejan i optimističan. Teška je nepravda što njega nema - kaže Lečić.

On je otkrio i da mu je Marinko uvek pomagao kada bi na sceni zaboravljao tekst.

- Uvek sam razlikovao glumce koji se zbog greške šokiraju i blokiraju i one koji to prihvate kao stimulans, pa zajedno idemo u još veći kvalitet. E to drugo je bio Marinko - prisetio se Branislav.

Foto: Pink.rs

Danas su se na Novom bežanisjkom groblju okupili članovi njegove porodice i prijatelji, koji se, kao i svakog dana tokom protekle godine, sećaju prerano preminulog glumca.

Osim porodice i prijatelja, na pomen je došla i njegova devojka Lana Sekulić, veliki prijatelj Ognjen Amidžić sa suprugom Danijelom Dimitrovskom, kao i kolege Nenad Jezdić, Milan Mihajlović i Aleksandar Srećković Kubura.

Marinku je 2015. godine dijagnostifikovan rak pankreasa, kada je i hitno operisan. Međutim, zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo i preminuo je 26. marta 2016. godine.

Autor: Pink.rs

#Branislav Lečić

#Dara Džokić

#Marinko Madžgalj

#glumac

'