AKTUELNO

Odgovor na ovo pitanje su svi čekali.

Zadrugari ove večeri odgovaraju na pitanja pripadnike sedme sile, a na sve škakljive teme oni će morati da odgovore Dušici Jakovljević, Draganu Marinković Maci i Darku Tanasijeviću, koji čitaju pitanja iz raznih redakcija.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde da krenemo večeras sa Anabelom Atijas. Kako si se osećala dok si tokom gledanja snimaka gledala žestoke svađe Lune i Marka i njegovo držanje slova - bilo je Darkovo pitanje za Anabelu.
Odvratno sam se osećala, imam prenaglašen instinkt, ja se rastužim kad se rođeni otac izdere na naše dete. Teško podnosim da neko viče na moju decu a da to nisam ja. Nije mi bilo svejedno. Pobegla sam da ne bih morala da slušam. Ja ne osećam pravo više da se mešam, osećam se poraženom u svojoj ulozi. Hvala Bogu imaju njih troje - rekla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj mene da uplićeš, Luna i Marko su tema - dobacio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si stajao pored i govorio si: "Luna tako ne treba". Praviš se blesav. Luni se to sviđa, to je izabrala, to je njen izbog i neću u to ulaziti. Meni je najviše zabolelo što je rekla: "Prestala sam i sa onom da govorim da bi bio srećan". Meni je to više zaparalo uši. Ja joj više nisam bitna i to paćenica je najmanji problem. Ona misli da ništa nije kriva, ne kažem da nismo obe, ali ne mogu da verujem da je nju neko ubedio da ja nemam superiornost nad njom. Ja se moje mame i dan danas plašim, ima autoritet - dodala je Anabela.
Da li je istina da ti je Marko pisao posle prvog rijalitija - bilo je sledeće pitanje za nju.
Ne nikada u životu nisam komunicirala sa Markom pre Zadruge 1, sa njim me je upoznao moj suprug Andrej Atijas - navela je Anabela, a novinari su je upitali kakva bi Luna trebalo da bude pored momka koji joj čini srećnom.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka kojoj oči sijaju, ide čašće kod frizera, njoj ne trebaju avioni i kamioni, ona bi svuda mogla da uživa sa nekim ko je ispunjava. Njeni kriterijumi su čista ljubav i pažnja. Sve smo mi rođene da budemo princeze. Ljubav ne daje ultimatume, da se oseća kao paćenica - rekla je Anabela.
Meša babe i žabe, to nije vezano za mene, ja sam joj rekao da nema pravo da plače više. Napatila se u prvoj sezoni, izašla je loše. Nema veze sa mnom to jedna šansa, to mi se nabija na nos od Zadruge 2, to sam samo jednom rekao. Naravno da je posle te klupice bilo 40 hiljada šansi i ona meni i ja njoj, nema potrebe da mi se to nabija na nos. Njoj ljudi pune glavu - naveo je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njena majka, znam ko je ona i osećam kad je loše - rekla je Atijasova.
Imam osećaj da se Anabela sveti Luni i nabija joj na nos sve, ovo je klasična osveta - naveo je Marko.
Majka se brine za svoje dete, a to Miljkoviću ne odgovara jer gubi kontrolu nad svojim pacijentom Lunom - dodao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Posledice njenog stanja su to što si je ti vređao - urlao je Marko.
Lunina najveća ljubav je Slobodan Radanović, a ne mister Ajvar Miljković - dodao je MIća.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'