AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Pevačica Indira Aradinović Indi zabrinula je sve kada je njena sestra Edita objavila da se ona, nakon što je trebalo da ima rutinsku operaciju želuca, našla u borbi za život. Indi je sada prvi put stala pred kamere, u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde je do detalja ispričala kroz šta je prošla.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jednostavno, kada si mi se javio, imala sam predrasude u glavi da li mi to treba, nisam se oporavila, ali sam shvatila da ne treba da odbijem ovo, živa reč, drugačije kada se javim ja i kažem šta se dogodilo. Pisalo se i vidim da je potreslo javnost, dogodilo se to da sam ja imala želju unazad godinama, moja drugarica je to uradila i super je prošlo, ali je ona to radila u Turskoj. Ja sam saznala da to ovde ima i da ima vrhunskih lekara i to sam uradila, smanjenje želuca, ali onda je krenulo sve po zlu - rekla je Indi i nastavila:

- Posle prve operacije, ja sam imala mučnine i blagu temperaturu i neprihvatanja tečnosti, a to se pije prve dve nedelje, ja sam sve povratila što je unešeno. I onda je doktor koji me je operisao predložio drugu operaciju i onda se odvijao horor. Od same prve operacije desila se povreda pankreasa, upala slezine, koja je morala da se izvadi i da bi se spasio želudac bilo je da mora da se uradi bajpas. Ja sam bila u državnoj klinici, prva operacija, druga je bila u privatnoj, a mi smo posle te imali problem, samo ja znam šta smo moja majka, sestra i ja prošle. Bilo je tako da su me oni otpustili kao da je sve u redu, a ništa nije bilo u redu, cista pankreasa je curila, ispuštila svoj otrov, sa temperaturom 39 sam završila na Kliničkom, tamo je bilo pitanje i treće operacije, ali dali su sve od sebe da se to ne desi. Ne bih ja da komentarišem sad detalje, ja sam sad svoj pakao ispričala, a sve što je Edita napisala, to je tačno, to nije bilo marketing, instinktivno je odreagovala kao što bih i ja za svoju sestru.

Foto: TV Pink Printscreen

- Naravno da se kajem, ja sam jaka ličnost, dokazala više puta da mogu da skidam kilograme, ali u tom momentu ja nisam bila ja i stidim se te svoje nejačine. Ja sam pobedila život. Ali s obzirom na to da znam šta sam sve prošla i da sam na iskušenjima uvek, Bog me voli i dao mi je šansu da nastavim dalje. Doktori (sa Kliničkog) su odradili posao i ja sam sarađivala sa njima, slušala sve što je trebalo, molitva je jako bitna i da vas Bog pogleda, da imate sreće u tom momentu. Ja nemam dijagnozu, pijem vitamine i suplemente zbog bajpasa, nisam se još oporavila, ali želim da sve zaboravim i da sve prođe što pre - zaključila je ona.

Autor: N.V.

#Indira Aradinović Indi

#Premijera Vikend - specijal

<
'