AKTUELNO

Jedan od najkotroverznijih parova u rijalitiju doživeo je ljubavni brodolom, da li je ovo zaista kraj?

Tokom jučerašnjeg dana ljubavni par koji je napravio veliki haos u medijima, ali i među gledaocima najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 3", Dragana Mitar i Edis Fetić doživeo je još jedan brodolom.

Naime, kako je poznato, Edis je odlučio da se pridruži svojoj ljubavnici Dragani, sa kojom je prevario svoju zakonitu suprugu Zilhu, koja je majka njegove troje maloletne dece. Mnogi detalji, tvrdnje o prevarama, preljubama su isplivale na videlo od kad su njih dvoje odlučili da javno pokažu svoju ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, nakon što je Fetić otkrio o dogovoru sa Mitrovom tokom emisije ,,Pitanja novinara" da će se zajedno preseliti u Novi Pazar, u gradu gde mu žive porodica, supruga i deca, sve se promenilo. Dragani je zasmetalo to što Edis nije znao da se ponaša tokom emisije, kako je tvrdila, kao i neki njegovi odgovori koje je davao.

Tokom jučerašnjeg dana Mitrova se nije smirivala, pa je maratonom svađa iznela nove detalje o odnosu sa Edisom. Brojne ljubavnice, za koje je tvrdila da je varao suprugu Zilhu, kao i da je znala gde je bio za proslavu 10 godina braka.

Fetić je takođe u jednom trenutku poslao poruku narodu, iz koje se može zaključiti da se pokajao zbog afere sa Mitrovom, te je poručio da treba zaštiti brak po svaku cenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je tokom noći želela i da pobegne sa velelepnog imanja, ali kada je videla da nije privukla Edisovu pažnju dovoljno, ona je odustala. Mnogi zadrugari potrudili su da uteše uplakanu Draganu, a među prvima je bio Bane Čolak, koji je iskoristio pogodan trenutak da se približi zadrugarki, nakon što je i on javno ostavljen od Ivane Krunić.

Poznato je da Edisova porodica ne odobrava vezu sa Draganom, što su i izjavili u ekskluzivnom intervju za naš portal, ali tokom poziva koji je Fetić imao sa sestrom na imanju, nije želeo da sluša njene savete o svojoj ljubavnici, već su ga zanimala deca.

Da li će Dragana i Edis i ovog puta pogaziti svoje reči i ponovo stupiti u ljubavni odnos, ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O. Bogdanović

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Zadruga

#Zilha Karišik Fetić

<
'