AKTUELNO

Oči u oči.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević je pročitao Marku Miljkoviću, a bilo je vezano za to da li Luna Đogani i dalje laže i da li će ga lagati.

Mnoge stvari mi govore da i dalje laže, juče isto pričala: "Kako da se opravdam, kako da se opravdam". Stalo joj je da se opravda gledaocima, sad su mi mnoge stvari jasnije - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa tebi je stalo do gledalaca... Da, rekla sam da se oglasi Đekson, jer sam znala da on neće da laže. Naravno da mi je stalo da se i Marku opravdam, ali znam da neće da me veruje više. Ti si taj koji veruje gledaocima i po tome gledaš kako ćeš ponašaš - napala je Luna.
Meni je bitno u kom smeru ide Luna, a vidim da ide u smeru pravdanja - dodao je Marko.
A kome se ja pravdam? - odbrusila je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš da se pereš. Ide ti ovo u smeru kanalizacije! Laži u vezi i viđanja sa j*bačima nemaju opravdanje - bio je brutalan Marko.
Luna, zašto uvek histerišeš kada si dovedena do zida u lažima. Skontali smo da je ovo tvoja taktika - glasilo je pitanje za Lunu, a ona je počela ironično da odgovara.

Foto: TV Pink Printscreen

Dokaži argumentima da ne lažeš. Sve si lagala, kad god ustaneš! Samo ustaneš i završiš celu priču i doviđenja prijatno - pričao je Marko.

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'