AKTUELNO

Njih dvoje su uspeli da, uprkos svađama, održe vezu u rijalitiju, ali nisu uspeli da apstiniraju od seksa.

Kada su njih dvoje ušli u najpopularniji rijaliti u regionu "Farma" i to kao par, niko nije očekivao da će napraviti toliki haos.

Naime, drugu sezonu "Farme" svakako su obeležili Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, koji su u to vreme bili u vezi.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanja je tada pred kamerama otvoreno pokazivao ljubomoru prema svima koji se približe Mileni, a prava ludnica nastala je kada je na imanje došao njen bivši dečko, Vlada Stanojević.

Pevaču nije bilo nimalo pravo što se našao u ovom trouglu, a njihove svađe bile su prava poslastica za novinare.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su non-stop bili pod budnim okom milionskog auditorijuma, svi su imali priliku da vide njihove burne svađe, ali i pomirenja.

Uprkos turbulentnom odnosu i Nemanjinoj ljubomori, Ćeranići, kako su ih svi zvali, su tokom trajanja rijalitija uspeli da prevaziđu probleme, ali nisu uspeli da se suzdrže od seksa.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, na pitanje kako će izdržati apstinenciju na imanju u Lisoviću, oboje su odgovorili da će se već nekako snaći.

I uspeli su da se snađu i to tokom jedne od čuvenih žurki.

Foto: TvPink Printscreen

To što je većina farmera bila pod dejstvom alkohola i okupirana živom muzikom, Mileni i Nemanji se učinilo kao pogodan trenutak za malo akcije.

Foto: Printscreen Youtube

Oni su tada odlučili da se osame i sakriju od radoznalih pogleda ukućana i milionskog auditorijuma, pa su se zaključali u kupatilo, gde nema kamera.

Svemu tome prethodila je još jedna svađa, zbog čega su besni ušli u kupatilo i tamo se zadržali više od dva sata, a nakon svega su izašli sa osmesima od uva do uva.

Ipak, konstantne razmirice i ljubomora učinili su svoje, te su Milena i Nemanja odlučili da nakon povratka u spoljni svet svako krene svojim putem.

Kako su sami rekli, po izlasku se dogodila jedna svađa, nakon koje se nisu videli ni čuli deset dana, što se prvi put dogodilo.

Zbog toga su nakon dve nedelje rešili da defnitivno stave tačku na svoju dvogodišnju vezu.

Foto: Pink.rs

Ipak, iako je rastanak bio sporazuman, njih dvoje nisu ostali u dobrim odnosima - bar tako deluje javnosti.

Njih dvoje ne gostuju u istim emisijama, ne pričaju jedno sa drugim kada se sretnu, a na snimanju Novogodišnjeg programa Televizije Pink u decembru prošle godine, Milena je praktično bežala od bivšeg, što su svi primetili.

Foto: Pink.rs

Danas, šest godina nakon raskida, Nemanja je u srećnom braku sa Jelenom Filipović, sada već Stevanović, sa kojom ima ćerku Mašu.

Sa druge strane, Milena ne voli da priča o privatnom životu, a iako je već godinama povezuju sa košarkašem Vladimirom Dašićem, pevačica uporno ćuti o njihovom odnosu.

Autor: M. Đ.

#Farma

#Milena Ćeranić

#Nemanja Stevanović

#Seks

#pevač

#pevačica

#rijaliti

'