AKTUELNO

Pevačica i voditeljka Dajana Paunović pridružila se timu Televizije Pink i ovog jutra prvi put vodila emisiju "Svitanje" sa koleginicom Svetlanom Aleksić. A o tome i i o svom nedavnom razvodu, prvi put govoriće u emsiji Amiži Šou.

Najnovije lice Televizije Pink, pevačica i voditeljka Dajana Paunović ovoga jutra vodila je prvi put emisiju "Svitanje" sa koleginicom Svetlanom Aleksić. A o svom novom angažmanu, kao i o nedavnom razvodu od Žike Jakšića, Dajana će prvi put progovoriti u emisiji Ognjena Amidžića "AmiG Show".

Foto: Kobra/Pink.rs

Foto: Pink.rs

Dajana neće biti jedini gost u sutrašnjoj emsiji Ognjena Amidžića, s obzirom na to da će sa njom gostovati i čovek bez kog nema dobre žurke na Balkanu, Radiše Trajkovića Đanija, aktuenog člana žirija "Pinkovih Zvezda". Đani će osim o svojoj pordici i poslovnom uspehu govoriti i o koncertu u centru "Sava" koji će održati 8. aprila.

Foto: TvPink Printscreen

A osim Dajane i Đanija, uzavrelu atmosferu u studiju dogrejaće i Jutjub senzacije, trenutno veoma popularni dvojac Jala Brat i Buba Koreli.

Foto: Printscreen Youtube

Ovu spektakularnu emisiju "AmiG Show-a" ne propsustite u utorak od 22.30 časova na najgledanijoj televiziji u regionu, na Pinku.

#Dajana Paunović

#Ognjen Amidžić

#Radiša Trajković Đani

'