AKTUELNO

Soraja Vučelić Masoni 3. maja privedena je na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

U izjavi za medije objašnjava da je reč o nesporozamu i da je brzo puštena na slobodu.

- Nisam uhapšena, kao što se piše, već sam zajedno sa prijateljicom privedena na razgovor. Naime, nas dve smo se vozile njenim automobilom za koji nije imala papire kod sebe, a zaboravila je i vozačku dozvolu. Najveći problem je bio taj što je automobil registrovan na italijanske tablice, ali sve je rešeno. Nema potrebe da se pravi preterana medijska pompa - kaže Soraja, koja je zaintrigirala javnost svojim novim, drugim prezimenom Masoni.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Istina je da se Soraja jeste udala za holandskog milionera, ali javno i dalje ne želi da iznosi mnogo detalja.

Iskreno, ne bih da pričam o privatnom životu, to je ipak moja stvar i ne želim da to iznosim javno - rekla je Soraja.

Njoj je, inače, od 2018. godine zabranjen ulazak na teritoriju Republike Srbije, jer se njeno ime našlo na spisku osoba bezbednosno opasnih po našu zemlju u koju ona jedva čeka da se vrati.

Foto: E-Stock/Kobra

Vi znate moj status što se tiče Srbije, verovatno ću biti obaveštena kad bude vreme za Srbiju. Iskreno taj noćni život mi i ne nedostaje, mnogo mi nedostaju moji prijatelji i ta druženja sa njima.

Autor: D.T.

#Soraja Vučelić Masoni

<
'