AKTUELNO

Njihova romansa se završila nakon samo par meseci.

Proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić raskinuo jeemotivnu vezu  sa glumicom Jelisavetom Orašanin posle samo dva meseca veze.

On je prekinuo svaki kontakt sa Jelisavetom i to zbog njenog bivšeg dečka, glumca Vuka Kostića.

Kako se spekuliše, Teodosić je sa glumicom okončao vezu preko SMS-a.

- Vuk je u jednoj emisiji javno priznao da se čuje s Jelisavetom i to je Miloša iznerviralo. Preko poruka ju je napao što mu to nije rekla, već je za njihove tajne razgovore saznao iz medija. Ona mu se pravdala da je za nju veza sa Kostićem završena priča, ali to joj nije upalilo kod Teodosića. On smatra da nije u redu da njegova devojka bude u kontaktu s bivšim i zato je odlučio da je najbolje da raskinu - kaže dobro obavešten izvor.

Ono što je najviše zasmetalo Milošu jeste činjenica da se za njihovu vezi jako brzo saznalo i mediji su o tome svakodnevno izveštavali.

- Pomislio je da je to Jelisavetino maslo i tada su počele nesuglasice u njihovoj vezi. Međutim, ne bi me iznenadilo i da se pomire. Iako se nisu čuli ni videli već desetak dana, poznavajući Miloša, možda se odljuti i pruži joj još jednu šansu - završava izvor.

Jelisaveta, ipak, nije želela mnogo da komentariše njen i Teodosićev raskid.

- Stvarno ne volim da govorim o svom privatnom životu. Ima toliko tuđih privatnih priča interesantnijih od ove. Uvek možemo da razgovvaramo o mom radu i predstavama - rekla je mlada glumica.

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#Vuk Kostić

'