AKTUELNO

Dobili priliku da se obrate porodicama!

Veliki šef ovog popodneva poslao je zadrugarima pismo, koje je doneo Nikola Orozović. Ovo pismo pročitao je vođa Lepi Mića, a Veliki šef je imao i te kako lepe vesti i lep zadatak koji zadrugari nikako nisu očekivali.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, neki od vas su već 247 dana u Zadruzi i činjenica je da ste dosta vremena proveli bez najbližih. Videli ste ih za Novu godinu, neki su pričali sa njima u video-pozivima, a sada je vreme da se vi obratite njima. Znamo da nije lako i da svakoga od vas nešto tišti. Veliki šef je odlučio da vam pruži priliku da im napišete o čemu razmišatelje i da im se poverite. Imate za to pola sata. Nemojte pisati u grupama, nemojte čitati pisma jedni drugima, nema potrebe da tokom pisanja najinimnijih stvari znaju zadrugari šta želite da kažete svojima. Neko od dvoje nominovanih večeras će napustiti Zadrugu, ali pošto se ne zna ko će to biti, i oni će pisati svojim. Imate pola sata za pisanje pisma - glasio je pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su se odmah bacili na posao pisanja poruka svojim najdražima. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'