AKTUELNO

Palma je tokom vanrednog stanja imao pune ruke posla, pa je između ostalog vodio računa i o najugroženijim građanima, a sada je otkrio i da će u Jagodinu stići nova figura tenisera Novaka Đokovića.

Dragan Marković Palma za emisiju "Ekskluzivno", koja se emituje na TV Pink, rekao je kako ga je situacija sa koronavirusom naterala da se vrati u prošlost, odnosno u dane kada je redovno trenirao i održavao fizičku kondiciju.

Foto: Pink.rs

Korona je učinila svoje, pa me je naterala da se bavim sportom i da se vratim u vreme kada sam trenirao svakog dana pre mnogo godina. Ono što je najvažnije, kada čovek ima fizičku kondiciju, on može da izdrži i psihički umor. Ali ja sam sve vreme radio tokom korone, moj posao nije bila izolacija i spavanje, već da obezbedim pakete za sve koji su nemoćni, stari, bolesni, za porodice koje imaju troje ili više dece... - rekao je Palma.

Foto: TV Pink Printscreen

Palma je najavio i da će za već nekoliko dana muzej voštanih figura u Jagodini, gradu gde je on prvi čovek, dobiti novu figuru našeg najboljeg tenisera svih vremena - Novaka Đokovića. Palma je rekao i da prva figura nije bila dovoljno autentična, pa su se zbog toga odlučili na ovakav potez.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo doradili figuru Novaka Đokovića. Prva figura koja je bila napravljena, nije bila dovoljno autentična. Za jedno pet, šest dana Novak Đoković će imati novu voštanu figuru u Jagodini. Očekuje se velika poseta ove godine, ne samo đaka, jer će veliki broj građana letovati u Srbiji. Kada je u pitanju Jagodina, ima šta da se vidi - dodao je Palma.

Ceo razgovor sa Palmom pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Dragan Markovič Palma

#Jagodina

#Novak Đoković

#muzej

<
'