AKTUELNO

Sigurna je da će se to desiti.

Poznata pevačica Indira Aradinović Indi prošla je kroz pravi pakao. Naime, pevačica je želela da se podvrgne operaciji želuca iz estetskih razloga, a sve to se pretvorilo u borbu za život. No, ona se od toga uspešno oporavlja iako i dalje mora da vodi računa o zdravlju i to, kako je rekla, do kraja života.

Foto: Pink.rs

Pevačica je otkrila da su joj najveća podrška tokom oporavka bile majka i sestra Edita, ali kaže i da su je kolege oduševile i da hvale njen izgled.

- Prijatelji, kolege i moja publika su mi prvo bili velika podrška, a sada, kada je najgore prošlo, hvale me da lepo izgledam i da sam dosta smršala, ali čeka me još. Udvara mi se i dosta muškaraca, ali idealan dečko za mene nije iz Srbije. Ne kažem da naši momci nisu lepi, ali sve sam već to prošla i znam da moj idealni muškarac neće biti iz naše zemlje - otkrila je Indi, ali kako kaže, još uvek nije vreme da se ostvari kao majka:

- Kada bih imala nekoga pored sebe, možda bih i razmišljala o tome da postanem majka, ali pošto sam singl, stvarno nije vreme za to. Kada nađem srodnu dušu i idealnog partnera, sigurna sam da ću dobiti dete - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Indira Aradinović Indi

<
'