AKTUELNO

Folk zvezda Seka Aleksić pre nekoliko godina rešila je da pobegne od gradske vreve i skući se na nekom mirnijem mestu, zbog čega je kupila ogroman plac okružen njivama u Staroj Pazovi, gde je potom podigla velelepnu kuću u koju je uložila više od pola miliona evra.

Tada su se mnogi čudili zbog njenog postupka i govorili joj da joj je to propala investicija, da jo je "džaba velelepna vila na takvom mestu", međutim kako vreme odmiče, sve je više onih koji joj zavide na tome što ima svoj mir, daleko od gradske vreve i zagađenog vazduha, a naročito u doba pandemije koronavirusa.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš je o ovoj temi polemisala s jednim pratiocem na Instagramu, koji je posle odgledanih snimaka njene vile u "Paparaco lovu" osetio potrebu da joj se obrati i kaže da je u početku bio jedan od onih koji se iščuđavao zbog njenog poteza, a da joj sada na istom zavidi.

- Pre nekoliko godina, kada sam video gde živiš, pomislio sam:"Šta je sa ovom ženom?!". Onda sam kupio stan na Vračaru, dobio komšije, njihove rođake, kola, decu, skakanje, lupanje i dve godine kasnije prodajem stan. Danas, dok gledam njive na koju ću da smestim svoju kuću, ponavljam svima, svaki dan, Seka Aleksić je najpametnija žena koja je prešla igricu na početku! I da... Ako se ikad probudiš nervozna zato što je npr. pala kiša, pa ima blata, pa je auto u haosu, ti se nasmeši onako iskreno i seti se nas koji se preskačemo kad otvorimo oči - poručio joj je izvesni Nikola, kom je pevačica odmah odgovorila.

Foto: Instagram.com/seka_aleksic

Hvala Nikola... Da, ljudi su ismevali taj moj potez, ali nije sve kao što izgleda. Srećno ti bilo i da nađeš dobru njivu kao ja.

- Nije to njiva, to je zlato! Svu sreću ti želim! Uživaj u svakom danu slobode i mira sa divnom porodicom - poručio joj je pratilac.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Seka Aleksić

#Stara Pazova

#pevačica

'