AKTUELNO

Tokom vanrednog stanja poznati pevači na različite načine dovijali su se kako da opstanu u javnosti, te su držali lajvove, koncerte na Instagramu i Jutjubu, na svakojake načine komunicirali s fanovima, ali ne i pevačica Milena Ćeranić.

Za to je, kako kaže, imala čvrste razloge.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su me pitali zašto me nema na društvenim mrežama, ali ja sam bila jako ljuta na sve. Imala sam ozbiljne kritike od saradnika zašto me nema na društvenim mrežama. Ja volim interakciju sa publikom. Ne vidim zašto bih izigravala nešto lažno, kada to nisam ja i ja njima u lajvu preko Instagrama ne bih pevala od srca. Pre bih možda pevala da bi me bilo na mrežama, ili da bih skupljala pratioce. To me ne interesuje. Ja nisam veštački tip. Ja sve radim od srca i onako kako osećam da treba. Nisam osetila da treba da se oglasim u lajvu preko Instagrama da kažem šta radim u izolaciji. Ne radim ništa - rekla je Milena, što je podiglo veliku prašinu u javnosti.

U njenu odbranu stala je i Andrijana Radonjić, koja deli njen stav - zbog svega što je rekla uputila joj je javnu podršku.

Foto: Promo/Nevena Radivojević

- Svaka čast ovoj devojci! Konačno neki normalan i dobar čovek među tolikim lošim ljudima - poručila je Andrijana, nakon što je pročitala koleginicinu izjavu.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Andrijana Radonjić

#Milena Ćeranić

'