AKTUELNO

Ipak je bilo nešto između njih.

U Beloj kući sinoć je organizovana "Igra istine" tokom koje su zadrugari jedni drugima postavljali vrlo intrigantna pitanja i zadirali u najdublju intimu. I Marko Janjušević našao se na meti najintimnijih pitanja, a sva su bila u vezi sa njegovim odnosom sa Majom Marinković.

Međutim, i sam Janjuš želeo je da dokaže da Maja pravi veštačku frku jer se kraj rijalitija bliži.

Da li si zaljubljena u mene? - pitao je Janjuš, a ovo je razbesnelo Maju koja je želela da objasni da poljubac nije bio "na blic" i da su osećanja obostrana.
Nije bilo na blic! Ti si neiskren, nemaš m*da da kažeš kako je bilo, džabe čovek od dva i nešto metra. Nemaš m*da da priznaš da si zaljubljen u mene - rekla je Marinkovićeva.
Kunem se u svog oca da si pričao da ćeš da mi praviš bebu iz ljubavi - uzvratila je Maja.
Dobila si poljubac i čačkanje, ali nisam zaljubljen u tebe. Pereš se, jer si katastrofa - nastavio je Janjuš.

"Da možeš da biraš ono što si imala sa Miljkovićem, ili ovo sa Janjušem, šta bi izbrisala da možeš? " - glasilo je pitanje koje je sinoć Filip Đukić postavio Maji Marinković.

Obrisala bih ovo što je bilo sa Janjušem, jer je Marko slobodan dečko, a Janjuš oženjen. Ja jesam bila iskrena sa Markom, ali Janjuš je oženjen. Ako ću da vratim vreme, imala sam jače emocije prema Marku - tvrdila je Maja.
Nije, ono što je bilo, ništa strašno, ništa da grmi, za sve, ali nije prikladno. Ovde nema oženjenih, osim Eda. Hajde neka uđu ovde, pa da vidimo kako bi se ponašali. Ja nisam imao s*ks devet meseci, realno nisam. Napravio sam grešku i to je to - branio se sinoć za crnim stolom Janjuš.

Na kraju večeri Gagi Đogani i Janjušević u pabu su se jadali jedan drugom zbog svega što im se izdeđavalo u igrici.

Ovo je najgori rijaliti do sada po mene, sa najgorim ljudima sam. U prvoj sezoni si imao loše ljude, ali su bili simpatični u izlaganjima, mogao si da sediš preko dana i da se sprdaš - žalio se Janjušević.
Moramo malo da se sprdamo, da nam bude lakše - govorio je Gagi.

Kako dani odmiču, Janjuš menja svoju priču. Podsetimo, Maja i Janjuš su za svoj odnos sve vreme tvrdili da je prijateljski a pre nekoliko dana Marinkovićeva je priznala da je imala aferu sa košarkašem i da joj je obećao da će se razvesti i napraviti joj bebu. On je prvo sve negirao, tvrdeći i dalje da među njima ničega nijie bilo i da nikada nije rekao da će se razvesti, a onda je polako počeo da menja priču braneći se time da je dugo u rijalitiju ali da nije prešao granicu. Šta ćemo do kraja "Zadruge" još čuti od Marka Janjuševića, ostaje da vidimo.

Autor: J.Đ.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'