AKTUELNO

Iako su svi mislili da će se markantni glumac konačno skrasiti i uploviti u bračne vode, do toga ovog leta, po svemu sudeći, neće doći.

Iako je godinama bežao od polaganja bračne zakletve, glumac Mima Karadžić konačno je ovog leta želeo da krajem avgusta oženi trideset tri godine mlađu advokaticu Nevenu Matić. Međutim, do toga neće doći.

Nevena i Mina su pre dva dana stavili tačku na šestomesečnu vezu, što je glumac i potvrdio.

Foto: E-stock

Upravo smo završili tu ljubavnu romansu. Eto, bilo je svega, ali sad je to to. Hvala vam na raspitivanju i lepim željama, ali idemo dalje u radne pobede - rekao je glumac, koji nije želeo da detaljiše o svom emotivnom krahu.

Inače, njegov blizak prijatelj otkrio je da je skoro sve bilo spremno za svadbu, kao i da nije upoznat u razloge zbog kojih je došlo do raskida.

Foto: E-stock

- Maltene je sve bilo ugovoreno. Ceremonija je trebalo da bude krajem avgusta na Adi Bojani. Mima je bio siguran da je Nevena žena pored koje će provesti ostatak života. Upoznao ju je sa bratom Milanom Karadžićem, najužim članovima porodice i prijateljima. Svi su je bili već prihvatili kao snajku i samo su čekali pozivnice za venčanje. U poslednjem trenutku su odustali od veselja i Mima je ponovo slobodan strelac - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Pink.rs

#Milutin Mima Karadžić

#glumac

#svadba

'