AKTUELNO

Totalni haos u današnjoj emisiji!

Akteri i narednog klipa koji je pušten u današnjoj emisiji "Zadruga - gledanje snimaka" bili su Luna Đogani, Marko Miljković i Jelena Pešić. Naime, zadrugari su mogli da vide još jednu svađu Lune i Marka zbog Jelene. Tada je Luna rekla da joj Marko sve zamera, kao i da je uvek više branio Jelenu Pešić od nje.

Ja sam osetio potrebu da kažem takve stvari, jer nemam osećaj. Tri meseca uplićemo mi, neću da kažem Luna, uvlačimo Jelenu. Jelena ima pravo tri naredna meseca da se sprda s nama. Eto, boli je više d*pe, izgubila poštovanje prema meni i Luni i može da se sprda. Luna je ovde u isti koš stavila Jelenu i druge. Ne, ne branim Jelenu, ali pričam kako stoje stvari. Devojka ima pravo da radi šta hoće. Ja jesam uvukao Mensura, ali sam mu rekao: "Nemoj da se nastavljaš", a isto je to Luna mogla da kaže Jeleni - rekao je Marko, a onda obrnuo temu i počeo da se svađa sa Mićom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno ne mogu da ćutim. Nikad nikome nisam pretio u rijalitiju, ali ću ovoj matoroj đukeli (Mići) j*bati mater u p*čku! *baću ti mater kada izađem - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo ću ti reći da je Luna prva nasrnula na Miću - rekao je Marku voditelj Milan Milošević.
Jesam, ja ne lažem - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj gospodin je udario Matoroj šamar! J*bem li ti mater u pi*ku! Narkomančino, j*baću ti majku u usta! J*bem li ti majku onu nasilničku! Evo ga! Ovaj čovek je tukao policajca i žene! Ovo je nasilnik! J*baću majku Miljković Marku! - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Saru štipaj, pi*ka li ti materina! Svoju mamu! Mrš! Žena ti se k*ra kod kuće! - nastavio je Marko.
Devojka ti je rekla da si narkoman! - rekao je Mića.

Autor: S. K.

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga

'