AKTUELNO

U devojačkom stanu sve podseća na vanredno stanje.

Nevena, rastrojena i nervozna zbog trudnoće, kreće na polaganje ispita. Hoće li položiti i dokazati sebi da je ostala na visini zadatka ili se pak suočiti sa činjenicom da su je privatne okolnosti odvukle od studija? Da stvar bude još komplikovanija, toga dana pojavljuje se i Stevan. Nevena odlučuje da mu se poveri i ispriča sve. Koje će posledice ovog razgovora biti i zašto je Stevan uopšte opet tu?

Foto: TV Pink Printscreen

Kao na sedmom nebu, Ružica hoda po oblacima. Zaljubljena i uverena da je Damir idealan muškarac, polako se prepušta njegovim muškim čarima i iskustvu. Na Džonijevo upozorenje odavno je zaboravila.

Foto: RTV Pink/Promo

U iščekivanju da čuje reakcije Jablanovih roditelja na veridbu, Ljudmila pokušava da se koncentriše na učenje. Napokon, kad čuje vesti iz Crne gore ostaće zapanjena i zbunjena. Izgleda da će se njene slutnje obistiniti.

Foto: Promo

Marinina veza sa Srdanom se nastavlja, iako njoj i dalje nije jasno zašto bi takav muškarac izabrao baš nju. Posle dana provedenog u Srdanovom društvu, Marina će u klubu od gazde dobiti bonus. Izgleda da je neko veoma zadovoljan njenim napredovanjem u poslu.

Budite uz junake serije "Preživeti Beograd" večeras na TV Pink. Očekuje vas epizoda puna preokreta i neverovatnih situacija!

Autor: Pink.rs

#preživeti beograd

'