AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

I ovog utorka od 22:30 časova očekuje vas najbolja zabava u vašoj omiljenoj lejt najt emisiji “Amidži šou”. U studio kod Ognjena Amidžića stiže aktuelna ekipa – glumci serije “Crveni mesec” Ivana Dudić, Nina Grahovac, Mihajlo Jovanović i Slaviša Čurović, influenserka Anna Lazarević i srpski odbojkaš i reprezentativac Aleksandar Atanasijević.

Posle više od dva meseca pauze, protekle nedelje je zvanično nastavljeno snimanje istorijskog spektakla “Crveni mesec” koji je osvojio gledaoce širom Balkana. Priča o nemogućoj ljubavi između srpskog oficira Nikole Stanimirovića i ćerke austrijskog vojnog atašea Sofije Baumen u predratnom Beogradu, o političkim previranjima i međudržavnim špijunažama, uvukla se u domove i srca miliona. Na veliku radost TV Pink, autora, glumaca ali i gledalaca, već od večeras u 21 čas kultna serija se vraća na male ekrane.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Povodom ponovnog emitovanja, ali i snimanja finalnih epizoda “Crvenog meseca”, Ognjen Amidžić ugostiće glumačku ekipu najzahtevnijeg projketa TV Pink. O tome kako su proveli dvomesečnu pauzu, kako se osećaju povodom snimanja poslednjih epizoda i uopšte, kako su dožveli rad na ovako značajnom projektu, govoriće Ivana Dudić koja tumači lik Sofije Baumen, Nina Grahovac koja igra Mariju Baumen, Mihajlo Jovanović koji je briljantno dočarao lik prestolonaslednika Aleksandra I Karađorđevića, ali i Slaviša Čurović koji je u seriji igrao Dragutina Dimitrijevića Apisa.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Ali tu iznenađenjima nije kraj. Za sve one koji ne žele da se istorijsko putovanje kroz ljubavnu priču, smeštenu u predvorje Prvog svetskog rata, završi, TV Pink ima lepu vest. Neki od aktera serije “Crveni mesec” nastaviće svoj život u nastavku koji se uveliko najavljuje novom TV serijom “Jugoslovenka”. Kako je najavljeno da će Ivana Dudić zaigrati i u ovom ostvarenju, koje je svojevrsan nastavak “Crvenog meseca”, popularna glumica otkriće detalje radnje ovog novog projekta.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Nakon objavljivanja pesme “Čokolada”, u studio stiže influenserka i pevačica Anna Lazarević. Nova pesma već ima više od 3.000.000 pregleda, a da li je očekivala ovakav uspeh i šta planira u budućnosti, Anna ispričaće u emisiji “Amidži šou”.

Ekipi će se pridružiti i proslavljeni srpski odbojkaš i reprezentativac AleksandarAtanasijević. Šta za odbojku donosi period posle koronavirusa, kako je proveo vanredno stanje, da li je spreman za povratak na teren, ali i koje zanimljivosti krije njegov privatan život, Aleksandar će otkriti ovog utorka u emisiji “Amidži šou”.

Gosti će se oprobati i u Ognjenovim ludim izazovima, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Amidži šou” u utorak 2. juna u 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandar Atanasijević

#Amidži Šou

#Anna Lazarević

#Crveni mesec

#Ivana Dudić

#Mihajlo Jovanović

#Nina Grahovac

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Slaviša Čurović

#Televizija Pink

#emisija

#serija

#voditelj

'