AKTUELNO

E sad su stvarno imali sve i nema nazad.

Sinoć je u Beloj kući organizovana emisija "Gledanje snimaka" i tom prilikom klipovi koje su pušteni su kod zadrugara izazvali najdublje emocije. Sinoć je bilo je raznih snimaka nastalih prethodnih dana, a najviše pažnje i najviše frke diglo se oko snimaka na kojima su glavni akteri Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš.

U prvom video-prilogu zadrugarima je prikazan razgovor Jelene Pešić i Jovane Tomić Matore Maji Marinković Marku Janjuševiću Janjušu. Ove dve zadrugarke pričale su da je Maja poludela za Janjušem i da je među njima nešto više od strasti i ljubavi.

Zadrugarima je za crnim stolom prikazan i snimak na kom Maja ljubomoriše Janjušu zato što je otišao da spava u izolaciju gde je inače boravila Jelena Pešić.

Jesam, meni sve smeta, ja sam luda. Naravno da ja nisam mislila to, malo sam preuveličala. Znam ja da on nije otišao zbog nje tamo, ali meni je to smetalo. Meni sve smeta - priznala je Maja.

Sinoć je prikazan i snimak još jedne ljubomorne scene Marinkovićeve, prilikom koje ju je Janjušević dodirivao po grudima.

U novom snimku Janjuš je pozvao Maju da ostane u njegovom krevetu, što je ona prihvatila. Dok je Janjuš tvrdio da se ne seća ove scene, Marinkovićeva je po starom običaju rekla sve što se izdešavalo.

A tokom reklama došlo je i do svađe među ljubavnicima jer se Marko nije sećao svega.

Snimak Maje i Janjuša koji su komentarisali skoro svi zadrugari jeste njihovo ljubakanje i intimiziranje tokom žurke.

Nije bio s*ks, ali je bilo sve što smo do sada radili, nemam šta drugo da kažem. Neću biti ni sa Enom, ni sa Majom. Ženu sam najgore ponizio, ne treba ni preko čega da mi pređe. Zato sam i ridao, ovo je katastrofa što gledamo. Ja neću biti sa Majom 100%, ja nju ne volim toliko. Neću biti ni sa Enom, ne zato što je ne volim, nego jer ona ne zaslužuje da bude sa čovekom kao što sam ja, ona se sa mnom blamira. Znam da mi žena neće oprostiti, ovo je katastrofa. Izdržaću još ovo malo vremena, daću ženi novac za Krunu. Ja Maju ne zanimam, ja znam da smo mi samo trenutno skupa. Maja nema ni stida, ni blama, ona nije poverljiva, nemam nikakvo poverenje u nju, to je živa istina, ženu koju sam najviše voleo na svetu sam izneverio, nema dalje. Nismo imali s*ks, mislite šta želite, ja se ovoga ničega ne sećam. Ne sećam se nijednog trenutka sa žurke, kunem se u sve na svetu. Maja mi je katastrofa, uopšte je toliko ne volim, apsolutno nemam nikakvo poverenje više u nju. Ja sam svoj život upropastio - glasio je sinoć jedan od Janjuševih komentara na brojne snimke njega i Maje.

Janjuš je zatim priznao da ne zna kako će se ponašati posle rijalitija i šta ga sve čeka kada izađe iz "Zadruge".

To da sam ja zavoleo nju, to je jasno kao dan, ja to ne moram ni da pričam. Šta god sam joj rekao, sve je rekla, nemam nikakvo poverenje u nju. Ako nemam poverenje u nju nemam, ja ne znam kakvo je to poniženje. Ja sam nju zavoleo kao osobu, ali sam shvatio da u nju nemam poverenja. Ne znam kako vama nije jasno da je meni glava na sto strana. Razmišljam o razvodu, o haosu koji se nastavlja, treba sutra da pogledam sve te ljude koji su me ispratili ovde, da ih pogledam u oči. Trebalo bi da prođu dve, tri godine da bi krenuo normalan život, ja ne znam kako ću to sve da uradim - rekao je Janjušević.

Dok su zadrugari tvrdili da nije ipoštovao Maju i da ju je ponizio, Janjušević je rekao da je svojim postupcima ponizio samo svoju suprugu Enu.

Nakon što je atmosfera u Beloj kući dostigla tačku usijanja, Marko je izašao u dvorište, a za njim odmah i Maja. Ljubavnici nisu dugo izdržali, pa su uleteli jedno drugom u zagrljaj. Janjuš je tvrdio da nema nazad, te da će uz Marinkovićevu stajati do samog kraja, svestan da mu žena neće preći preko klipova koju si emitovani u emisiji "Gledanje snimaka", gde se jasno vidi da je sa zadrugarkom prešao granicu.

Neću te ja ostaviti sad. Nema dalje, džaba, desilo nam se i to je to - tvrdio je Janjuš.
Još trideset dana je ostalo do kraja, znaš li? O čemu razmišljaš - pitala je Maja.
Razmišljam o tome da moram da se pomirim sa svime. Nije za pohvalu, ali šta da radimo - govorio je zadrugar.

Nakon burne večeri i razotkrivanja pred stanarima Bele kuće i milionskim auditorijumom, Maja i Janjuš imali su sek*ulane odnose u sobi za rehabilitaciju i to dva puta!

Autor: J.Đ.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'