AKTUELNO

I pored toga što su razdvojeni, pevačica tvrdi da su navikli tako da funkcionišu.

Jovana Pajić i Aleksandar Sale Cvetković prošle godineu aprilu dobili su drugu ćerku kojoj su dali ime Đina. Njihova četvoročlana porodica uživa u zajedničkim trenucima, a kako je Jovana objasnila, ona je zadužena za decu i kuću, dok je Sale često odsutan zbog prirode posla.

Foto: TvPink Printscreen

Lagala bih kad bih rekla da nemam želju da se vratim svom poslu. U početku mi je bilo baš neobično i teško. Kada sam dobila decu promenio se osećaj, ona su mi postala prioritet i posvećena sam njima maksimalno. Ipak, planiram da se kada malo odrastu vratim poslu. Mislim da će tada biti pravo vreme da se posvetim sebi i svojoj karijeri - rekla je Jovana i dodala:
Sale je često odsutan od kuće, ali njegov način života nam uopšte ne predstavlja problem. Mislim da su parovi iz istih branši savršeni jedno za drugo, ja se bavim istim poslom kao i Sale i ko će ga bolje razumeti od mene. Svaka druga bi to, verujem, teže razumela i podnela.

Foto: E-stock

Jovana i Sale su nakon dugogodišnjeg prijateljstva uplovili u brak. Vest o njihovoj vezi iznenadila je sve, a sudbonosno da izgovorili su 27. novembra 2011. godine.

Pink.rs

#Brak

#Jovana Pajić

#Sale Cvetković Tropico

#pevač

#pevačica

'