AKTUELNO

Pevačici i na privatnom i na poslovnom planu cvetaju ruže.

Popularna pevačica Severina Kojić otkrila je u jednom intervjuu zbog čega je nema u javnosti, ali je najavila i velike projekte.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Seve ima velike planove, pa je tako u bliskoj budućnosti očekuju nastup u mjuziklu, novi album, veliku turneja i osvajanje SAD-a, počevši od Čikaga i Las Vegasa.

Moja godina je bila odlična, majčinska, porodična, prijateljska, ljubavna, putujuća, koncertna… Pamtim samo lepe događaje i dobre ljude - rekla je Severina i dodala da i na privatnom planu i te kako uživa.

Foto: Instagram

- Uživam u porodičnom životu, u svom sinu i suprugu. Imam veliku podršku supruga koji, između ostalog, ima izvanredan osećaj za muziku pa zajedno diskutujemo o pesmama koje slušam već godinu i po, a naći će se na novom albumu. Toliko se zanesemo da nam je Igorov otac Dragan rekao da ćemo se razboleti od slušanja pesama - ispričala je pevačica.

Inače, Severina će zajedno sa Ministarkama nastupiti 28. aprila u Čikagu u hotelu Hyatt O’Hare . Sledećeg dana, 29. aprila Severina će održati koncert u prestižnoj koncertnoj hali hotela Cosmopolitan u Las Vegasu.

Povodom nastupa u Las Vegasu popularna pevačica se oglasila na Instagramu.

Kao mala, sanjala sam da ću pevati u Las Vegasu. Verujte u svoje snove - napisala je Severina (44) pored fotografije koja prikazuje veliki bilbord s njenom fotografijom kojom se najavljuje koncert u dvorani The Chelsea u luksuznom hotelu The Cosmopolitan 29.aprila.

Autor: Pink.rs

#Severina Kojić

#pevačica

'