AKTUELNO

Tijana Bogićević imala je priliku da čuje šta o njenom učešću na Evroviziji misli Marija Šerifović, koja je na istom festivalu pobedila pre deset godina.

Drugo polufinalno veče ovogodišnje Evrovizije otvoriće srpska predstavnica Tijana Bogićević, koja će u Kijevu izvesti pesmu "In Too Deep". Iako su mnogi fanovi najvećeg muzičkog festivala u Evropi oduševljeni ovom numerom, Tijanina koleginica Marija Šerifović, koja je na Evroviziji trijumfovala 2007. godine, ne predviđa joj uspeh.

Foto: YouTube screenshot

Marija je, naime, izjavila da Tijana nema velike šanse za pobedu jer je nepoznata široj javnosti, a Bogićevićeva se zbog njenih reči nije potresla.

Foto: undefined

- Negativnih komentara će uvek biti. To me ne dotiče ni najmanje. Većina učesnika je nepoznata javnosti - rekla je Tijana, čija je pesma, u međuvremenu, sa visokih pozicija na kladionicama pala na 11. mesto, zbog čega se, takođe, Tijana nije preterano uzbudila.

Foto: Youtube

- Ne obazirem se previše na situaciju u kladionicama - rekla je Tijana i poručila:

Nadam se da ću Srbiji osvetlati obraz. Na Evroviziji učestvuju pevači koji su nepoznati drugim zemljama i zato svi imaju jednake šanse. Pa i ja - samouverena je pop pevačica.

Foto: Youtube

Ukoliko to još niste učinili, u nastavku poslušajte pesmu kojom će Tijana predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji:

Pink.rs

#Evrovizija

#Marija Šerifović

#Tijana Bogićević

#pevačica

'