AKTUELNO

Karijeru perspektivne jugoslovenske glumice prekinula je stravična saobraćajna nesreća u kojoj je ostala invalid.

Glumica koja se proslavila ulogama u filmovima "Ljubav i bijes", "Jovana Lukina" i "Neka druga žena" važila je za jednu od najtalentovanijih i najlepših glumica na prostoru bivše Jugoslavije. Svi su joj predviđali sjajnu budućnosti i karijeru, međutim, saobraćajna nesreća koju je doživela u 21. godini promenila je sve.

Foto: Youtube

Talentovana Merima Isaković je, za vreme prikazivanja filma "Neka druga žena" u kojem je igrala sa Draganom Nikolićem, doživela nesreću posle koje je ostala nepokretna. Usledila je teška operacija u Rusiji, posle koje je njen hod počeo da se vraća, a zatim je otišla u Kinu, gde je upoznala budućeg supruga Vladicu, sa kojim je dobila sina.

Foto: Youtube

Početkom devedesetih godina vratila se u Srbiju koju je ponovo rešila da napusti i ode na Novi Zeland, gde je upisala studije psihologije. Ona danas radi kao klinički psiholog u Australiji, gde ju je posetila koleginica Ljiljana Blagojević, sa kojom se nije videla čak dvadeset pet godina.

Posle 25 godina. Dirljiv susret sa Merimom. Upoznala je moju Kalinu, a ja njenog sina - napisala je srpska glumica koja je u Australiju, inače, otputovala sa ćerkom Kalinom Kovačević.

D. T.

#Australija

#Kalina Kovačević

#Ljiljana Blagojević

#Merima Isaković

#glumica

'