AKTUELNO

Glumica ih je pošteno iskritikovala.

Grupa "Femsy", jedan od retkih plesačkih sastava koji je uspeo da prođe u drugi krug takmičenja, izašle su ovog puta na scenu sa nečim malo drugačijim.

Foto: TV Pink Printscreen

One su pripremile tačku sa željom da iznenade članove žirija, posebno Danicu Maksimović, čiju su fotografiju iskoristile tokom igranja.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju nastupa jedna od njih je izvadila glumičinu fotografiju i stavila je ispred svog lica, a Danica je prva komentarisala njihov performans.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bilo je odlično na momente, na momente ne. Ne znam šta da kažem, stvarno ne znam. Žao mi je zato što ja volim ovu vrstu "sporta" - rekla je Danica.

Kada je publika počela da viče "ua", Danica im je odgovorila.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta je, bre, šta vi meni "ua", sad bih im ja pokazala. Ako žele da prođu, pitam "čemu ono" - rekla je ona.

- Mi smatramo da ste vi veliki umetnik i da razumete umetničke slobode, tako da se nadamo da ste razumeli - odgovorila je jedna od takmičarki.

- Naravno, toliko glupa nisam. E sad ću da vam kažem šta ste vi uradile. Ako ste mislile da ste uradile više od onog što ste uradile prošli put, niste - rekla im je iskreno glumica, dodajući da nisu bile sinhrone.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana se nije složila sa Danicom, pa je pohvalila devojke koje su donele veliku količinu energije na scenu, a Rasta se složio i sa jednom i sa drugom donekle.

- Ja sam duduk za ples. Mogu samo da kažem da ću prepustiti odluku kolegama, ali za duhovitost - desetka - bio je kratak Žika, a Danica je dodala da devojke vole šlihtanje.

Pogledajte kako je večeras njihov nastup izgledao.

Autor: V. T.

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#emisija

'