AKTUELNO

Pevačica se, posle hapšenja, nalazi iza rešetaka u australijskom gradu Brizbejn.

Pevačica Romana Panić uhapšena je pre nekoliko dana sa svojim partnerom, nakon čega se nalazi iza rešetaka u australijskom gradu Brizbejn. Inače, Romana se sumnjiči za pljačkanje bankomata sa svojim izabranikom.

Foto: Instagram.com/romana_panic

Zatvor u kom se Romana nalazi sagrađen je 1999. godine i ima 26 ćelije koje su podeljene u dve smeštajne jedinice - zone od 122 sigurne ćelije i 142 stambene ćelije. Centar ima strukturirani dnevni program koji se sastoji od programa obrazovanja i stručnog usavršavanja koji pružaju mogućnosti za rešavanje problema ponašanja i sveobuhvatnog spektra aktivnosti osmišljenih da poboljšaju lični razvoj i samopoštovanje.

Foto: PRINTSCREEN GOOGLE MAPS

U ovom zatvoru dozvoljene su posete dva puta dnevno od po sat vremena, a stariji od 18 godina koji žele da posete zatvorenike, moraju da se najave zbog pretresa. Takođe, posetiocima je organizovan i prevoz do zatvora. Pored žena koje su napravile zakonske prekršaje, u ovom centru smešteni su i migranti koji čekaju transport do druge zemlje.

Foto: PRINTSCREEN GOOGLE MAPS

Zatvorenici, među kojima je i Romana Panić, na ovom mestu imaju na raspolaganju zajedničke prostorije, kuhinju, dnevni boravak s velikim TV-om, kantinu za ručanje, biblioteku, teretanu, ali i frizerski i kozmetički salon.

Foto: PRINTSCREEN GOOGLE MAPS

U samoj ćeliji zatvorenice imaju radni sto na kojem se nalazi televizor, mini wc sa metalnom šoljom i lavaboom. Vrata su metalna sa malim svetlarnikom, a prozor se nalazi u drugom delu ćelije i naravno obezbeđen je rešetkama.

Autor: Pink.rs

#Romana Panić