AKTUELNO

Navodno je bila u finansijskim problemima.

Pevačica Romana Panić uhapšena je u Australiji i osuđena na 12 meseci zatvora, a ta vest šokirala je domaću javnost. Romana i njen partner Filip uhapšeni su zbog pljačke bankomata, odnosno zbog korišćenja sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice.

Kako se navodi u domaćim medijima, Romana se najverovatnije odlučila na ovaj korak jer je zapala u velike dugove kada je pre dve godine pozajmila 50.000 evra od zelenaša za kupovinu stana na Voždovcu. Poznata pevačica od tada je navodno u finansijskim problemima, pa je na sve načine pokušavala da skupi novac i vrati dug sa kamatama.

Foto: Instagram.com/romana_panic

- Godinama je živela kao podstanar i jedva je čekala da ima svoj krov nad glavom. Pre dve godine je pronašla dvosoban stan na Voždovcu... Romani se stan dopao, ali nije imala dovoljno novca, pa je odlučila da pozajmi 50.000 evra. Za stan joj je falilo 30.000 evra, a od ostatka novca htela je da ga kompletno renovira i opremi po svom ukusu. Pozajmila je pare od zelenaša, ubeđena da joj neće biti teško da sve vrati. Računala je da će moći da odvaja novac od svake tezge i tako da za godinu dana izađe iz svih dugova. Međutim, posla je bilo sve manje, pojavile su se neke nove i mlađe pevačice, propevale su rijaliti zvezde, tako da je Romana sve manje imala posla - kaže izvor.

Foto: Instagram.com/Romana Panić

Zato se poslednje dve godine sklonila iz Srbije i proputovala Evropu i Ameriku, te stigla do daleke Australije.

- Romana je na neki način bila u bekstvu, ali bila je rešena da dođe do novca koji duguje zelenašima i da se tek onda vrati u Srbiju. Obišla je Italiju uzduž i popreko, viđena je bila u Parizu, jedno vreme je boravila u Majamiju, a zatim se otisnula čak u Australiju. E, tamo je tek počelo da se odmotava klupko kada je ''pala'' zbog pljačke bankomata - priča dobro obavešteni izvor.

Autor: Pink.rs

#Romana Panić