AKTUELNO

Pevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković očekuju drugo dete!

Naime, Ilda je tačno na rođendan brata Mihajla, 15. juna, saznala da je u drugom stanju i da će se kroz nekoiliko meseci ona i njen suprug drugi put ponovo ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi.

Kako dodaje izvor, Ilda je pozitivna na koronavirus, što je saznala nekoliko dana nakon što je od lekara dobila potvrdu da je u drugom stanju.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se nakon što je saznala da je trudna, kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana nakon toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i čulo mirisa, ali temperaturu nije imala - priča izvor.

- Izolovala se odmah, a njen suprug i ćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana treba da ponovi test. Dobro se oseća, a gde se zarazila to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari... Važno je da se dobro oseća, a sve drugo je manje bitno - dodaje sagovornik.

Podsećanja radi, Ilda i njen suprug Bojan su prvi put postali roditelji pre četri godine, tačnije 21. septembra 2016., kada su dobili ćerku Emu.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Autor: D.T.

#Ilda Šaulić

#koronavirus

#pevačica