AKTUELNO

Ispričala i kako se Veljko i Bogdana snalaze u ulozi roditelja.

Pre nekoliko nedelja naša velika muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović postala je baka, kada su njen sin Veljko Ražnatović i snajka Bogdana postali roditelji malenog Željka.

Foto: Pink.rs

Tada se nagađalo koliko je kolevka i ostala oprema za bebu plaćena, a sada je Ceca odlučila da demantuje glasine o basnoslovenim ciframa.

Željko je jedna sasvim obična beba, kao svaka druga, koja će brzo prerasti kolica, krevetac i sve ostalo od bebi-opreme, tako da je apsolutna neistina da su mu kolica pozlaćena, da je vez na kolicima ručni rad. Kada su se rodili Veljko i Anastasija, doživljavala sam iste stvari. Pisalo se da imaju kolevku od čistog zlata, da sam je platila 200.000 evra. Bilo je raznih licitiranja sa ciframa opreme koju sam kupila za njih. Ponašali su se tada kao da žive sa mnom u spavaćoj sobi, da imaju pristup mom kupatilu i kuhinji - rekla je Ceca, a onda otkrila kako se novopečeni roditelji snalaze u toj ulozi:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Veljko i Bogdana su preslatki roditelji, izuzetno brinu o svojoj bebici. Podelili su uloge. Dok Veljko nije krenuo na pripreme, njegova je bila noćna smena. Hranio je Željka i presvlačio ga, maksimalno je učestvovao u svemu - ispričala je pevačica.

Autor: R.L.

#Svetlana Ceca Ražnatović