AKTUELNO

Nastao je sveopšti haos za crnim stolom.

Stanari Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi". 

Nikola Orozović postavio je pitanje Anabeli Atijas : "Reci svoje mišljenje vezano za Mensura?"

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur Ajdarpašić je odmah krenuo da se pravda.

Ja Anabelu nisam dirao, ni njenu ćerku. Pustite me da živim - rekao je Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi je Mina malo draža, razvalio bih te, j*bao bih te. Non-stop se poziva na neku priču, ustani frajeru i reci. U usta bih te j*bao da nisi p*čka koja plače. On dobro zna da je priča plasirana napolju - rekao je Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš 23 godine, ja znam za tvoj životni problem, ali to nije opravdanje da tučeš devojku. S mojim ulaskom ovde videla sam Mensura koji je nervozan, sukob sa Banetom. Osetljiva sam na svu decu koju nisu imala srećno detinjstvo, samim tim na tebe i na Minu. Svašta sam doživela. Budi bolji čovek zbog toga što ti se desilo. Ako je jedna žena pogrešila, neće sve. Ne možeš da nas nabijaš na onu stvar. Mene pogađa i to što radiš Mini. Ni ona nema oca, njena majka je sama sa dvoje dece, i trebalo bi da je ceniš zbog toga i držiš kao malo vode na dlanu. Ja razumem da cilj ne bira sredstvo, želim ti da budeš na tronu. Četiri meseca te ja smirujem. Zgadio si mi se onog trenutka kad si govorio "pucajte" - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve si vređao, koji si ti k*rac. Može nam se da te k*ani za 50 000 eura, ajde, plači sad - dobacivao je Miljković.

U nastavku rasprave, Anabela Atijas upitala je Marka Đedovića da prokomentariše da li je donela pogrešan zaključak, zbog čega se Mensur dodatno uspaničio i počeo da urla, pokušavajući da nadglasa sve zadrugare.

Miroslava Mima Živković dovela je Mensura do tačke pucanja, pa je on napustio Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome možete pogledati u video prilogu ispod teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga