AKTUELNO

Jedno od pitanja za današnje goste „Magazina in“ jeste šta su shvatili o ženama i šta bi, kada je nežniji pol, učili svog mlađeg brata ili sina, na osnovu iskustva koja su do sada stekli.

Posle javne preljube s Majom Marinković, Marko Janjušević Janjuš svakom bi posavetovao da beži od devojaka kao što je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Savetovao bih da ne veruje ženama uopšte, bilo kome, pogotovo ne ženama koje su mlade i koje imaju silikone! Da ne komunicira sa ženama koje su u silikonima, definitivno – rekao je Janjuš i nasmejao sve u studiju, a potom podvukao:

Ne treba da veruju ženama koje imaju silikone, koje su taj neki ludački stil, mentalni sklop... Ne treba im prilaziti ni na metar. To samo može da te košta pakla, to je živa istina! Te žene nisu za nas normalne muškarce. Meni su silikoni došli glave, jedino šta mi je došlo glave jesu silikoni! Eto, iskreno. Ja molim da uđe neki oženjeni muškarca, nek se druži sa nekim takvim devojkama, eto ako izdrži dvadeset dana, a da ne poželi... Nemoguće je da se nešto ne desi. Ja napolju nemam kontakt sa takvim devojkama. To su đavoli!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Magazin In

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Sanja Marinković

#Zadruga