AKTUELNO

Nije joj lako!

Luna Đogani danas je bila gošća Ognjena Nestorovića u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde je govorila o svom učešću u Zadruzi, odnosu sa roditeljima i dečkom, ali i planovima za budućnost. Pored toga, ona je ispričala i o čemu je razgovarala sa sestrom Ninom Đogani, a u jednom trenutku, dok je govorila o njoj, zadrhtao joj je glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa veoma je ozbiljno bilo, sada kada sam izašla, neke stvari su mi jasnije. Ali neke su i olakšavajuće, jer sam mislila da će biti gore i da me niko neće razumeti. Ali desilo se da me mnogi razumeju i drago mi je da nemam osudu ljudi, pogotovo onih koji me poznaju. Oni koji su trebali da ostanu u mom životu, ostali su, oni koji nisu, otišli su. Moja greška je bila što sam uopšte ulazila da bih nešto pokazala. Prvi moj razlog ulaska tamo je da sačuvam svog partnera, ja kad sam videla da on može da mi pobegne, meni je to bilo kao: "Ne, ja njega volim, moram da ga zaustavim" - rekla je Luna, pa dodala:
Ne krivim nikoga jer ne bih volela da mene neko krivi, ali neke stvari su trebale da budu drugačije. Mojoj Nini je tek najteže i to mi je mnogo žao. Najviše sam se brinula za nju, znam koliko njoj padaju teško svađe mame, tate i mene. Pitala sam je da li mi nešto zamera, Nina je zrela devojčica, rekla mi je sve, nije ljuta na mene, ona voli sve nas, ali joj pada što su oni u teškim odnosima. Videla sam je skrhanu, ja sam uključila neki klip gde se mama i tata svađaju, ona je počela da plače. Mnogo sam slaba na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je istakla da je ponosna na Marka, te da planiraju oboje da se povuku na neko vreme.

Ja kada sam izlazila rekla sam Marku da zbog mene spusti loptu, da se ne svađa i ispoštovao me je. Ja sam mu rekla "Oni su moji roditelji, kakvi god da su". Meni je žao što ljudi misle da ja stajem na nečiju stranu. Ja ću možda biti sutra sa Markom ili ne, ali oni su moji roditelji. Što se tiče Marka, naravno da neke stvari nije trebao to da uradi. Nisam ljuta na Marka, ponosna sam na njega i jedva čekam da izađe. Ni za koga neću glasati, sve ih volim i ne želim da budem u tom fazonu, ali ko god da pobedi, zaslužio je - rekla je Luna, pa dodala:
Dalje, neko vreme ću se povući, to će biti neko vreme koje meni odgovara, mesec, dva, tri, umorila sam se, psihički moram da se dovedem u red. Ne treba se niko stideti da potraži pomoć stručnog lica, meni je zaista potreban odmor, odlazim na jedno mesto na neki duži period čim svi izađu iz Zadruge, neće biti telefona, bilo kakvog kontakta sa javnošću. Marko će biti deo toga. Ja osećam da je Marko moja podrška, bio je tu i kad sam najbolja i kad sam najgora, i da ne budemo zajedno, uvek će biti osoba u životu koja može da računa na mene. Imamo mnogo planova i jedva čekam da ih realizujemo. Ja planiram da od septembra nastavim tamo gde sam stala. Imam jednu pesmu, snimana je pre Zadruge 3, a opet je sudbinska, opisuje mene, zove se "U kontri sam", kakva sam kad sam ljuta, srećna, sve ono što ste gledali u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Luna Đogani