AKTUELNO

Atraktivna Ana Korać u nedelju uveče napustila je "Zadrugu", samo malo pre nego što je Veliki šef zvanično proglasio finaliste aktuelne sezone. Na spoljnji svet navikava se polako, ali sigurno i kako kaže, za sada sve protiče u najboljem redu.

- Fantastično se osećam, bolje mi je nego kada sam izašla iz prve sezone. Predobro sam, sve ide kako treba - srećna je Ana, a nas je zanimalo kakva je trenutno situacija u njenoj vezi sa Davidom Dragojevićem, budući da su mnogi šuškali o tome da će mu po izlasku iz "Zadruge" morati da objašnjava pojedine svoje postupke i zbližavanje s Mensurom Ajdarpašićem i Edom Fetićem.

- Obavili smo razgovor, sve je kul. Nije imao šta da mi zamera, ništa posebno, osim par nekih sitnica - kaže nam Ana.

Sa majkom Ljiljanom će tek morati da obavi poduži razgovor, a kako kaže, za sada se nisu dotakle teme navodnog nasilja koje je pred ulazak u "Zadrugu" nad njom vršio David, za šta je javno bio optužen od strane Miljana Vračevića.

- Čula sam se sa mamom, ali nismo o tome pričale, nismo potezale tu priču. Rekla mi je da hoće da razgovara sa mnom, da se vidimo, i da ne planiram nikako „Zadrugu 4“ - iskrena je Ana.

Sa Miljanom Vračevićem, koji je ispričao da ju je David fizički maltretirao, ne želi više da se čuje.

Nisam se čula sa njim, niti planiram. Baš me je razočarao, video sam da je vređao Davida na Instagramu, kačio njegove slike... Žao mi je, to David nije zaslužio, tako da ni Miljan sada ne zaslužuje da ga pozovem - poručuje Ana i za kraj priznaje da u superfinalu "Zadruge" vidi Mensura Ajdarpašića i Marka Miljkovića, ali da bi više volela da pobedu odnese Miljković.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Miljan Vračević

#Zadruga