AKTUELNO

Kratko i jasno!

Prethodne noći, na žurki u "Zadruzi", najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima, pevao je bivši zadrugar i Pinkova zvezda Sloba Radanović. Zbog svega što se ranijih godina izdešavalo, a o čemu se i dan danas priča, svi su čekali da vide kako će na Slobin dolazak reagovati Anabela Atijas, Gagi Đogani i Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

I dok su Miljković i Đogani bili po strani, Anabela nije mogla da izdrži već je prišla Slobi da mu se izvini zbog svega. Podsetimo, Anabela je već svoje izvinjenje dala i Kiji Kockar, zbog celokupne afere između Kije, Slobe i Lune Đogani, a sada je to uradila i sa pevačem. Inače, Anabela je istakla da joj je drago što je srela Kiju i Slobu i da joj je bitno da je oni "priznaju kao majku".

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je na "Zadrugoviziji" rekla Anabeli da ne treba da se izvini njoj, već njenoj majci i Bogu, te da ne misli da je njeno izvinjenje iskreno, a evo kako reaguje na pevačicin potez od sinoć.

Izvini, nisam gledala. Niti me to zanima. Važnije stvari se dešavaju trenutno u našoj zemlji - poručila je kratko i jasno Kija.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

A kako je sve to izgledalo kada su Kija i Anabela razgovarale, ali i kako je pevačica prišla sinoć Slobi pogledajte u nastavku.

Autor: Nemanja Vujčić

#Anabela Atijas

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović