AKTUELNO

Da li će njihova ljubav opstati van Bele kuće?

Ljubavna romansa Tare Simov i Mateje Matijevića bila je jedna od najturbulentnijih u Beloj kući, a svi se pitaju da li će njihova ljubav opstati i van rijalitija. Tara je danas u emisiji ''Sprrrdnja'' otkrila koliko joj Mateja fali, kao i da se kaje što su se posvađali pre nego što je on napustio Belu kuću, ali i zbog toga što ga nije više volela.

Mateja se nakon sinoćnjeg napuštanja ''Zadruge 3'' oglasio na svom storiju na Instagramu i svima jasno stavio do znanja koliko mu je stalo do Tare, te je pozvao svoje pratiocice i glasače da glasaju za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Hvala svim ljudima koji su bili uz mene sve ovo vreme. Ljudi, nisam svoj, nije mi dobro. Spavao sam samo sat vremena, samo da se malo oporavim i održaću neki lajv. Hvala još jednom svim ljudima koji su bili uz mene. Glasajte sada za Taru jako. Volim vas sve puno puno. Vidimo se uskoro! - poručio je Matijević putem društvene mreže Instagram, a nema sumnje da će Taru ovaj Matejin gest oduševiti.

Video: Instagram.com/matijevicmateja

Video: Instagram.com/matijevicmateja

Inače, Tari je Matejin izlazak iz Bele kuće pao veoma teško, te je jecala za njim na sav glas i govorila kako ga više neće videti, jer su se posvađali, ali po svemu sudeći, Matijević je već zaboravio na razmirice i ružne reči.

Da li će Tarina i Matejina ljubav opstati van Bele kuće? Glasajte!

Autor: M.K.

#Mateja Matijević

#Tara Simov