AKTUELNO

Spremite se za burno veče!

Iako je treća sezona najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" završena protekle subote, to ne znači da vaše druženje sa zadrugarima prestaje. Naime, na televiziji Pink ćete ovog leta uživati u emisiji "Zadruga - Narod pita" koja je uveliko počela, a ove večeri oči u oči srešće se Luna Đogani i Anabela Atijas.

Foto: Jelena Simonović

Svi koji su pratili "Zadrugu" poslednjih nekoliko meseci znaju šta se sve izdešavalo između majke i ćerke i kakve svađe i teške momente su imale, a večeras ćemo videti i čuti kakav je zaista njihov odnos. 

Da li su zaista ostavile nesuglasice iza sebe i postoji li još nešto što moraju da reše, otkriće nam upravo ove dve dame večeras, a kroz emisiju će vas voditi jedan od vaših omiljenih voditelja britkog jezika koji uvek od zadrugara izvuče sve što vas zanima - Milan Milošević.

Foto: Jelena Simonović

Glas naroda će se večeras čuti i zato nemojte propustiti da pozovete i pitate Lunu i Anabelu sve što vas zanima i budite uz televiziju Pink, emisiju "Zadruga - Narod pita" i portal Pink.rs i ove noći jer vam mi uvek garantujemo dobru zabavu!

Autor: Nemanja Vujčić

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Zadruga

#Zadruga - Narod pita