AKTUELNO

Pink.rs na slavlju Jovane i Željka Joksimovića koji danas sinu Kosti obeležavaju treći rođendan.

Veliko slavlje danas se odvija u porodici Jovane i Željka Joksimovića koji su se upravo pojavili ispred jedne igraonice na Dedinju gde će obeležiti treći rođendan sina Koste. Voditeljka koje je u trećem mescu trudnoće porvi put se pojavila u javnosti od kako je ova vest obelodanjena u javnosti, a danas je za treći rođendan svog sina obukla romantičnu crno-belu haljinu.

Foto: Pink.rs

Joksimovići su stigli u igraonicu tačno u 14 časova, a nakon toga, počele su da pristižu i zvanice.

Foto: Pink.rs

I dok su mama i tata, odnosno Jovana i Željko krajnje elgantni, mali Kosta odlučio se za ležerniju varijantu, te je stigao odeven u belu košulju, farmerke i prsluk.

Foto: Pink.rs

Čitava igraonica ukrašena je uz pregršt šarenih ukrasa, a posebnu pažnju privlači balon u obliku broja tri.

Foto: Pink.rs

Među prvima, naravno, stigao je Jovanin kolega Srđan Predojević sa kojim vodi omiljenu jutarnju emsiju "Jutro sa Jovanom i Srđanom", a kako on je priznao šta je kupio malom slavljeniku:

- Ćerkica mi je već tu. Pošto je u pitanju dete muzičara, doneo sam mu mali muzički instrument, sigurno će biti oduševljen- rekao je Predojević koji nije želeo da otkrije o kom instrumentu je reč.

Foto: Pink.rs

Posle Srđana, stigao je i menadžer Željka Joksimovića, Bane Obradović sa suprugom i sinom.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Malom Kosti poklone su kupili i baka Vesna i deka Branislav Joskimović, kao i stric Saša koji je pristigao sa porodicom na slavlje malog Koste.

Foto: Pink.rs

Autor: D. T.

#Jovana Joksimović

#Željko Joksimović

'