AKTUELNO

Ne smete propustiti novo izdanje emisije "Zadruga - narod pita".

Spktakularno superfinale "Zadruge 3" održano je pre tačno nedelju dana, a strasti oko aktuelnih učenika i dalje se ne stišavaju. Zadrugari su nikad aktivniji, ima ih u svim medijima i pune novinske članke gde god da se pojave.

Na radost ogromnog broja gledalaca "Zadruga 3" ipak nije gotova u potpunosti. Zadrugari svake večeri gostuju u emisijama "Zadruga - narod pita", gde gledaoci mogu da ih pitaju sve ono što su mesecima želeli.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Večeras će vaš domaćin biti Darko Tanasijević, koji će u studiju televizije Pink ugostiti zadrugare o kojima se svakako mnogo spekulisalo poslednjih meseci - Maju Marinković, Ivanu Šopić i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta će Maja i Janjuš reći o svom raskidu, kako će košarkaš objasniti šta se dešava u njegovom braku sa suprugom Enom, sa kojom se nedavno sastao, šta su mu rekli rodbina i prijatelji na javnu prevaru koju je učinio....

Foto: Jelena Simonović

Kako se Ivana snašla u domu Stefana Karića, da li je naišla na osudu okoline, kako sada gleda na svoj odnos sa Janjušem... Na ova, ali i sva druga pitanja odgovoriće zadrugari ove noći. Zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Zadruga - narod pita" večeras na televiziji Pink.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: R.L.

#Ivana Šopić

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš