AKTUELNO

Smatra da je bivši zadrugar sve planski odradio!

Nakon što je na Tviteru objavio porno snimke bivšeg cimera iz Bele kuće, Nikole Orozovića sa nepoznatom devojkom, Marko Đedović odlučio je da ga raskrinka do kraja. Kako kaže za Pink.rs u posed snimaka došao je putem društvenih mreža, a siguran je da je Orozović sve to sam plasirao kako bi se oprao od priče sa Branislavom Radonićem Brendonom.

- To su snimci iz privatne arhive i takve stvari može samo neko namerno da pusti. Vidi se da je ono njegovom ruko snimano, tako da je ono namerno pušteno da bi se on oprao od priča sa Brendonom. Orozovićeva namera je očigledna, isto kao što je i njegova emocija prema Brendonu očigledna - započinje priču Marko i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam načuo da on ima te snimke još pre ''Zadruge 3'' i on je sa slašću o tome pričao. Onda kad se sve desilo unutra sa Brendonom, on je shvatio da je pravi trenutak da taj svoj snimak pusti u javnost. Iz prostog razloga što želi da se opere od gej priče sa Brendonom - ističe Đedović za Pink.rs, a na Orozovićev komentar da mu ni na kraj pameti nije bilo da će se njegovi eksplicitni snimci pojaviti u javnosti kaže:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ako nije pomišljao da će se snimci pojaviti na društvenim mrežama, takve stvari nije morao da snima, a onda ni da pušta u javnost. Sve se vidi, njegova ruka i telefon. Namerno je sve uradio da sakrije svoje prave sklonosti - sklonosti ka jačem polu. To je klasična gej psihologija. On se plaši osude javnosti i svoje porodice. Smatram da mu se javio unutrašnji bunt. Želi da se javno pere, a svi koji to rade su latentni ili pritajeni gejevi, pa čuvaju to za svoja četiri zida, kako on kaže. 

Foto: Instagram.com

Klikom OVDE pogledajte spomenuti eksplicitni Orozovićev snimak koji je Đedović objavio na Tviteru!

Autor: Pink.rs

#Branislav Radonić Brendon

#Marko Đedović

#Nikola Orozović