AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

Novo izdanje najgledanije lejt najt emisije „Amidži šou“ upravo je počelo na TV Pink. Ognjen Amidžić i ovog puta je okupio aktuelnu ekipu, starletu, pevačicu, rijaliti učesnicu i spisateljicu Avu Karabatić, kao i superfinaliste „Zadruge 3“ Taru Simov, Jelenu Pešić i Marka Janjuševića Janjuša.

Otkako se pojavila na estradnoj sceni, Ava Karabatić ne prestaje da intrigira javnost, a prešla je dug put – od starlete, preko rijaliti učesnice do pevačice i spistaeljice, a poznata je i po lapsusima. Otkako je otvorila profil na jednoj platformi za odrasle, gde korinici placaju određeni mesečni iznos kako bi mogli da uživaju u obnaženim fotografijama muškaraca i žena, počele su da se pojavljuju optužbe da je se Ava bavi i elitnom prostitucijom. Šta kaže na ove optužbe, da li dobro zarađuje od platforme za odrasle i kakvi su joj budući planovi, Ava će otkriti u emisiji „Amidži šou“.

Zbog svoje iskrenosti i srčanosti, publika širom regiona zavolela je Taru Simov i usuperfinalu je dovela na visoko 5. mesto. Tokom 10 meseci boravka u rijalitiju, Tara je pokazala i dobre ali i neke loše stvari, ali je kod publike ipak preovladalo ono dobro. Tara će ovog utorka u emisiji „Amidži šou“ pričati o tome koliko joj se život promenio po izlasku iz „Zadruge“, da li ima šanse za ljubav sa Matejom Matijevićem ili je na to definitivno stavila tačku, šta se dešava sa Nenadom Sinđelićem Gastozom, da li sprema svoju prvu pesmu i čemu ju je učešće u rijalitiju naučilo.

Foto: Jelena Simonović

Jedna zadrugarki koja je izazvala najveću pažnju svakako je Jelena Pešić, ali iz potpuno drugačijih razloga. Uz povremene svađe, bez ijednog poljupca, dečka, golotinje i skandala, Jelena je stigla do 7. mesta u svom prvom rijaliti učešću. Sada po izlasku iz „Zadruge“, Jelena će ovog utorka na TV Pink ispričati u kakvom je sada odnosu sa Markom Miljkovićem i da li imaju ikakvu komunikaciju, kako gleda na sukobe sa Mimom Živković, Lunom Đogani i Zoricom Marković i kakvi su joj planovi za budućnost.

Foto: Jelena Simonović

Marko Janjušević Janjuš zauzeo je 11. mesto u superfinalu, uprkos tome što je javno prevario ženu Enu sa Majom Marinković. Janjuš je dane posle izlaska iz „Zadruge“ proveo sa ćerkom Krunom, a sudeći po naslovima, Maja ga je ostavila. Nakon što je objavljen snimak iz tržnog centra na kom je Janjuš sa suprugom Enom i ćerkom Krunom u kupovini, Maja je odlučila da stavi tačku na njihovu vezu. Da li se Janjuš kaje zbog veze sa Majom i javne prevare, kako je protekao razgovor sa Enom i porodicom i kakvi su njegovi budući koraci, Janjuš će otkriti u emisiji „Amdži šou“.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Očekuju vas ludi izazovi, zato ne propustite novu epizodu emisije „Amidži šou“ koja je upravo počela na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Ava Karabatić

#Jelena Pešić

#Marko Janjušević Janjuš

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Tara Simov

#Televizija Pink

#Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

#voditelj